Vali Ranch Resort and Congress Center Logo Golden

EVENTET FAMILJARE

FESTONI E KËNAQUNI - NE ORGANIZOJMË FESTËN TUAJ!

Për ju që ende jeni në dilemë dhe nuk jeni të përcaktuar ku do e mbani dasmën apo ahengun tuaj. Na kontaktoni lirisht, me kënaqesinë më të madhe do të ju ndihmojmë që ti realizoni ditët më të vecanta.

Bride To Be

Festoni beqarinë me shoqet e tua më të dashura duke e permbyllur këtë etapë të mrekullueshme të jetës. Të gjitha ambientet tona janë ideale për festën tuaj unike. Rezervoni dhe konsultohuni me dizajerin e enterierit për festën tuaj.
sqAlbanian