Vali Ranch Resort and Congress Center Logo Golden

ROYAL HILL PALACE

KRIJONI MOMENTE TË PAHARRUESHME

Royal Hill Palace është ndërtuar veçanërisht për festa të mëdha dhe i përshtatet të gjitha nevojave tuaja. Ndërtesa disponon dy salla: Salla Rubin me kapacitet deri në 200 pjesëmarrës dhe Salla Banquet me kapacitet deri në 600 pjesëmarrës.

Royal Lobby

Shijoni atmosferën madhështore të Royall Lobi nën tavane të larta me dizajn elegante. Stafi ynë ju mirëpret dhe ju percjell në çdo hap që festa juaj të realizohet sa më mirë, dhe mysafirët tuaj të përjetojnë momente të jashtzakonshme.

Salla Banquet.

ROYAL HILL BANQUET HALL është sallë me ngjyra të gjalla që i përshtatet çfarëdo rasti, duke filluar nga festat e vogla, konferencave, synetive, fejesave e deri te dasmat madhështore.

Salla Banquet Rubin

Salla Rubin është sallë me ngjyra shumë admiruese, e përshtatshme për të gjitha llojet e festave dhe takimeve qofshin ato të vogla apo të mëdha. Ashtu siç ka dhe emrin ashtu madhështore do të jetë nata juaj me organizimet tona.

sqAlbanian