Vali Ranch Resort and Congress Center Logo Golden

THE SPIRIT OF KOSOVA

VALI RANCH RESORT & CONGRESS CENTER

Mbi kodrinat e mrekullueshme të Anamoravës, në një pozitë të mahnitshme e piktoreske, zë vend Vali Ranch, njëri ndër TOP 5 destinacionet turistike të Kosovës. Shërbim me kualitet të lartë zvicerian.

Shijojeni një qëndrim të këndshëm NË RESORTIN TONË

Kënaqësi kulinare, argëtim dhe rehati ju presin në Vali Ranch Resort & Congress-
Resorti juaj në malet e Anamoravës.

Mirësevini!

Vali Ranch,Sara & Fehmi Fetahi,Hotel Queen,Vali Palace,Royal Hill Palace, Vali Ranch - Resort & Congress Center
Vali Ranch,Sara & Fehmi Fetahi,Hotel Queen,Vali Palace,Royal Hill Palace, Vali Ranch - Resort & Congress Center
PRONARËT E VALI RANCH RESORT

Eksploroni. Relaksohuni. Kënaquni.

Të dashur mysafirë,
Është kënaqësi t’ju kemi për vizitë në VALI RANCH RESORT & CONGRESS CENTER.
Në faqet në vijim do të gjeni të gjitha informacionet për ofertat e ndryshme të resortit tonë.
Ju presim me padurim!

Sara& Fehmi Fetahi 

Eksploroni Resortin tonË

Harta orientuese: Gjeni gjithçka në resort lehtësisht dhe shpejt me ndihmën e hartës sonë!

Arkitekturë ekskluzive

Resorti që njihet edhe si “Qyteti i bardhë” në Përlepnicë të Gjilanit është ndërtuar nga biznesmeni gjilanas/zvicran
Fehmi Fetahi dhe familja e tij.

Ndërtim që respekton kushtet lokale dhe historike. Koncept hapësinor të gjerë dhe kreativ, me elegancë viktoriane të interpretuar dhe lidhur me intelegjencë në ndërtimin modern.

Veçantia e Resortit

Përvoja në resortin tonë është e rrallë dhe e veçantë, duke e renditur atë mes destinacioneve më të kërkuara në vend. Këtu përfshihen: Vali Ranch, Hotel Queen, Vali Palace & Royal Hill Palace.

Resorti ynë ka të gjitha aktivitetet hotelerike dhe rekreative, me ushqim shumë të zgjedhur e cilësor.

Në Vali Ranch mund të lini pas përditshmërinë dhe të shijoni një pushim jashtëzakonisht të rehatshëm të rrethuar nga natyra.

Ekipi profesionist i Vali Ranch

Vali Ranch,Sara & Fehmi Fetahi,Hotel Queen,Vali Palace,Royal Hill Palace, Vali Ranch - Resort & Congress Center
sqAlbanian