Vali Ranch Resort and Congress Center Logo Golden

ROYAL HILL PALACE

Organizoni festa te paharrueshme

Royal Hill Palace është ndërtuar enkas për festa të mëdha dhe i përshtatet të gjitha nevoja tuaja.
Ka dy salla: Salla Rubin me kapacitet deri 200 pjesmarrës dhe sallën Banquet deri në 600 pjesmarrës.

Shfletoni menyne

Royal Lobby

Shijoni atmosferën madhështore të Royall Lobi nën tavane të larta me dizajn elegant. Stafi ynë ju mirëpret dhe ju percjell ne çdo hap që festa juaj të realizohet sa më saktë sipas kërkesave tuaja dhe mysafirët tuaj të përjetojnë momente të jashtzakonshme.

Banquet Hall

ROYAL HILL BANQUET HALL është sallë me ngjyra të gjalla që i përshtatet çfarëdo rasti, duke filluar nga festat e vogla, konferencave, synetive, fejesave e deri te dasmat madhështore.

Salla Rubin

Salla Rubin është sallë me ngjyra shumë admiruese, e përshtatshme për të gjitha llojet e festave dhe takimeve qofshin ato të vogla apo të mëdha. Ashtu siç ka emrin ashtu madhështore do të jetë nata juaj me organizimet tona.
sqAlbanian