Vali Ranch Resort and Congress Center Logo Golden

EVENTET FAMILJARE

FESTONI E KËNAQUNI - NE ORGANIZOJMË FESTËN TUAJ!

Për ju që ende jeni në dilemë dhe nuk jeni të përcaktuar ku do e mbani dasmën apo ahengun tuaj. Na kontaktoni lirisht, me kënaqesinë më të madhe do të ju ndihmojmë që ti realizoni ditët më të vecanta.

Baby Shower

Ardhja e fëmiut në këtë botë na lumturon pa fund botën tonë të vogël të përditshmerisë. E nuk kemi se si mos ta ndajmë këtë gëzim me më të dashurit tanë, me një aheng sado të vogël apo edhe më të madh. Vali Ranch Resort ju ofron hapësira të ndryshme që Baby Shower i juaj të jetë madhështore dhe kujtim i paharrueshëm.
sqAlbanian