Vali Ranch Resort and Congress Center Logo Golden

EVENTET FAMILJARE

FESTONI E KËNAQUNI - NE ORGANIZOJMË FESTËN TUAJ!

Për ju që ende jeni në dilemë dhe nuk jeni të përcaktuar ku do e mbani dasmën apo ahengun tuaj. Na kontaktoni lirisht, me kënaqesinë më të madhe do të ju ndihmojmë që ti realizoni ditët më të vecanta.

Fejesa

Kurorëzoni dashurinë tuaj me menytë tona të dizajnuara enkas për fejesa familjare apo edhe me numër më të madh pjesëmarresish. Të gjithë ambientet tona lehtësisht adaptohen për fejesën tuaj. Duke ju shërbyer ushqimin me cilësor dhe me dekorimet me të bukura të mundshme. Rezervoni Fejesën Tuaj tani.
sqAlbanian