Vali Ranch Resort and Congress Center Logo Golden

EVENTET FAMILJARE

FESTONI E KËNAQUNI - NE ORGANIZOJMË FESTËN TUAJ!

Për ju që ende jeni në dilemë dhe nuk jeni të përcaktuar ku do e mbani dasmën apo ahengun tuaj. Na kontaktoni lirisht, me kënaqesinë më të madhe do të ju ndihmojmë që ti realizoni ditët më të vecanta.

Kurorëzime

Dashuria juaj meriton kurorëzimin më epik të mundshem, duke i lidhur solemnisht jetët tuaja, nën kupolën unike të Vali Ranch Resort, e me familjet e juaja afër, duke e bërë tejet emocionale dhe përrallore këtë moment të paharrueshëm të jetës tuaj.
sqAlbanian