Vali Ranch Resort and Congress Center Logo Golden

EVENTET FAMILJARE

FESTONI E KËNAQUNI - NE ORGANIZOJMË FESTËN TUAJ!

Për ju që ende jeni në dilemë dhe nuk jeni të përcaktuar ku do e mbani dasmën apo ahengun tuaj. Na kontaktoni lirisht, me kënaqesinë më të madhe do të ju ndihmojmë që ti realizoni ditët më të vecanta.

Ditëlindje

Ditëlindjet me plot dekor e ushqim te përgatitur enkas, me miq të rrethuar e me ambientet përrallore të Vali Ranch Resort, ju garantojnë një ndjenjë të paharruar për ju dhe miqtë tuaj. Përzgjedhni ambientin e dekorin dhe festoni ditëlindjet tek ne.
sqAlbanian